Al langer dan 5 maanden is SEMC al bezig met het boren en schieten van erts op Caramacca, Suralco's bauxiet mijn. Het boren wordt uitgevoerd met de volledig gereviseerde Klemm boren en gekwalificeerde operators. Alle explosie activiteiten wordt gecoördineerd met een gecertificeerde Blastmaster en wij kunnen met trots zeggen dat alle explosies volgens plan en zonder incidenten zijn uitgevoerd.

Met boren en schiet activiteiten heeft SEMC alle mijnbouwactiviteiten volledig overgenomen in het Caramacca, wij ontwikkelen de mijn vooraf, boren en schieten het erts los, laden en rijden het erts naar de tijdelijke voorraadlocaties en leveren het erts ten slotte naar de raffinaderij. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Suralco normen en het erts wordt geleverd volgens gestelde kwaliteiten van de Suralco.

Naast boren en schieten, hebben we ook exploratieboringen verricht en wij hebben samen met Suralco de erts reserves kunnen uitbreiden en daarmee ook de levensduur van de mijn verlengd.

Laatste Nieuws

Tips

Projecten

Contact

Suriname Earth Moving Contractors N.V.

Adres: Kernkampweg #36
Paramaribo, Suriname
Tel: (597) 433377
Email: info@semcnv.com